Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Balc Ops 3-ban is csak a TDM...

Balc Ops 3-ban is csak a TDM aktív?

Figyelt kérdés

Feltettem a BO 3-at, mert néztem hogy még mindig van napi 2500-3000 aktív játékos.

Gondoltam egy kis nosztalgia, de jóformán csak TDM-re talál csapatot semmi más játékmódra. Tényleg ennyire csak ezt tolják az emberek? Nem mondom, hogy mindent téynleg érdemes tolni, de azért Domination meg Hardpoint régen eléggé aktív volt, most meg azokra sincs party?

2021. okt. 15. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én pár hónapja PS4-re szedtem le, megvolt nekem mondom kipróbálom. És ugyanez a helyzet, abból a rengeteg játékmódból csak TDM-en játszanak, ja és azt is tegyük hozzá, hogy minden meccsbe találtam egy cheatert, felesleges szerintem BO3-al játszani 2021-ben.
2021. okt. 16. 07:22
 2/3 A kérdező kommentje:
PS4en is van cheater? :O Mondjuk természetesen cheaterrel én is találkoztam, többel is, az lett volna a meglepő ha nincsenek.
2021. okt. 16. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is meglepődtem, pedig ott is van cheater.
2021. okt. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!