Miért nem tudom elindítani a Genshint?
Eléggé régóta szenvedek a problémával-> ha rányomok a "Launch"-ra teljesen kilép a játékból
már vagy 3x újra letöltöttem hátha segít, kikapcsoltam a tűzfalam, stb és egyszerűen nem akar működni
win10-es gamer laptopról van szó és a R6-tól kezdve az ARKig minden gond nélkül elfut rajta szóval fogalmam sincs mi baja lehet. Ha bárkinek bármi ötlete van pls help
Próbáld ki Epic launcheren keresztül elindítani.
Ha úgy se jó, akkor uninstall, reinstall.
64bites a windows amit telepítettél?
Mert lehet az a baja.
Abszolúte laikus vagyok, de nekem is volt ilyen problémám, így nagy rage-ben uninstall-reinstalloztam, majd úgy se indult, mondom annyi neki és törlöm, de észrevettem, hogy több launcher fájlom volt, így addig kukáztam, míg egy maradt, s aztán indult.
Nem azt mondom, hogy neked is ez van, de mindenképp nézd meg, nem ilyen jellegű-e a probléma.
Illetőleg sok sikert :)
Igen befolyásolna ha nem 64bites volna az op-rendszered. Mivel a játék 64bites így egy 32bites op-on nem futna el. De ha 64bites a rendszer akkor nem kéne gondot okozzon ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!