Mit gondoltok az Activision Blizzard körül forgó botrányról?
Mennyire tartjátok igaznak illetve jogosnak a vádakat? Szerintetek kijön a cég ebből a slamasztikából?
Én igazából nem sokat tudok róla, nemrég elkezdtem Hearthstone-ozni és egy játékostársam figyelmeztetett, hogy úgy kezdjem el, hogy talán már csak hónapok vannak hátra, így most teljesen elbizonytalanodtam, főleg azért, mert egy kicsit beleástam magam a témába és elég kiábrándító, ha igaz ez az egész sztori ami a Blizzardról terjeng. Nem szeretnék egy olyan céget támogatni, amelyik ilyeneket művel.
Meg amúgy sincs értelme ha valaki emiatt nem játszik a játékaikkal hiszen akkor azok az emberek is elveszítik a munkájukat akiket zaklattak.
Azért szeretném feltételezni hogy többnyire normális emberek dolgoznak ott is, én egy ilyen zaklatási esetről tudok, vagyis többnyire egy ember követte el de annyira nem néztem utána.
#2 Amennyire én tudom, többen is benne voltak, illetve az is durva, hogy öngyilkosság is lett belőle és a zaklatás mellett ott volt az is, hogy a nők állítólag kevesebb fizetésért dolgoztak.
#1 Igen én is most kedveltem meg a játékot, de így egy kicsit elment tőle a kedvem. Várok kicsit, lehet játszok ettől függetlenül. Viszont jó lenne, ha kb a fele se lenne igaz annak, amit írnak most a Blizzardról, mert bár annyira nem ismerem, sosem mélyedtem bele a fejlesztőcégek mivoltjába, de most ezen megakadtam.
Nagyobb a füstje mint a lángja kategória, ha egy konzervgyárban történne hasonló a kutya nem foglalkozna vele.
Médiának ingyen lehetőség volt, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!