Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kb meddig fog tartani mire...

Kb meddig fog tartani mire feldob csgoban, ha eddig kb a meccseim felét elvesztettem?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Nem csak a nyerés/vesztés ténye függ, hanem hogy milyen arányban és milyen erős játékosok ellen nyertél vagy vesztettél. Mivel minden meccs eredménye, játékosai és azok eredményei mások, nem lehet darabszámban meghatározni ezt.

A szintlépésre akkor nagyobb az esély, ha minél nagyobb arányban, minél jobb eredménnyel tőled minél nagyobb szintű játékosok ellen nyersz. A gyors szintvesztéshez ennek az ellenkezője kell.

2021. okt. 12. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Utolsó ez hülyeség, csak win/lose arányt nézi
2021. okt. 27. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

"CS:GO follows a modified Glicko-2 ranking system, according to Valve. This algorithm evaluates a player’s skill pool based on their round influence and whether their team wins the round. Factors such as kills, deaths, MVPs, assists, damage given, and bomb plants all affect a hidden numerical value that determines your place within a rank."

[link]

2021. okt. 27. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatból mondom, hogy volt egy meccs ahol szanaszét trollkodtam a haverokkal, kb 2-15os k/d-val de feldobott nova1rol nova2-re. Volt olyan meccs is ahol nekem volt a legtöbb killem, mvpm de lose lett és derankolt.

Lehet nézi azokat is, de sztem itt a mérce win/lose-on van.

2021. okt. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!