Hogy lehet egy játékot gépen úgy meghackelni/tönkretenni/eltűntetni/bármi amivel meg lehet tőle végleg szabadulni, hogy ne lehessen vele újra játszani?
Van egy játék amire nagyon rá függtem,és szeretnék megszabadulni tőle végleg, mivel folyton újra letöltöm és így sosem szabadulok meg tőle. Szóval ha nem működne a gépemen akkor megszabadulnék tőle.
(valami olyan megoldás kéne amivel kizárólag a játékot teszem tönkre a gépemen, hogy ne futhasson rajta, és a gépben és más alkalmazásokban játékokban nem tesz kárt.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Hiaba pontoztatok le az elsoket a legjobb megoldas bizony mikor magadtol hagyod abba.
9 evet toltam egy mmorpg-t, nem Wow, szoval tudom mi a fuggoseg.
Mondjuk nalam az volt a vegso megoldas hogy maga a készítő lassan kinyirta a jatekot.
13-as Persze, akaraterőből is lehetséges, de minek választanád a nehezebb utat, hogyha van könnyű is. Sokkal könnyebb egy narkósnak lejönni a cuccról, hogyha egyszerűen nem fér hozzá a cucchoz, mintha erőből akarna ellenállni neki...
Erről van egy fasza könyv. Tech Break: Technika mentes időszakok
Pont erről szól. Azt hiszem, hogy a Calameon fenn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!