Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PUBG mobileban a metro royale...

PUBG mobileban a metro royale módban eltűntek a fegyvereim, hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

A PUBG megint elkezdte felzabálni a tárhelyem. Ilyenkor csak letörlöm és újra telepítem majd vissza bejelentkezem.

Na, de a metro royalenál ami a karalteremnél/karakteremen volt az mind eltűnt.

És hát ezek nem kis értékek voltak azért :')

Lila szintű fegyverek és eszközök hozzájuk. 4-es szintű táska. Maxos sisak (ezt szerintem egy ládából nyithattam) meg némi lőszer bár azt olcsón megúsztam volna.

Ami nem nálam volt hanem le volt pakolva az mind megmaradt + a pénzem is (540.000 kb)

Na most a kérdésem hogy ezzel mit lehet csinálni?

Ha írok a fejlesztőknek akkor foglalkoznának ezzel?

#hiba #PUBG #PUBG Mobile #Metro royale
2021. okt. 10. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A metro módot hagyni kell a fenébe,értelmetlen gyűjtögetés aztán meg elveszted.

Én két hét után abbahagytam mert semmi értelme.

Maradok a klasszikusnál.

2021. okt. 10. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ha írok a fejlesztőknek akkor foglalkoznának ezzel?"

biztos, hogy nem. a csalás problémája is évről évre csak súlyosbodott, mert nem csinálnak semmi érdemlegeset

lefoglalja őket az újabbnál újabb értelmetlen csilivili kiegészítők és hozzá a reklám fabrikálása, mert ezekből jön a pénz

2021. okt. 10. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt buktad.
2021. okt. 10. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kár :<
2021. okt. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!