Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Cyberpunk 2077 el játszott...

A Cyberpunk 2077 el játszott valaki? Milyen? Még mindig olyan bugos mint megjelenéskor?

Figyelt kérdés
Én PCn tervezek játszani vele.
2021. okt. 9. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha felültél a hypevonatra, akkor esélyes, hogy csalódni fogsz. Más, mint amit vártak az emberek (nem cyber-gta), vannak benne hiányosságok és átgondolatlan dolgok, de a történet és a szereplők rendben vannak, az atmoszféra is nagyot üt, ha szereted a műfajt.

Én első nap estem neki, PC-n, RTX-off, max grafikán 1440p felbontáson, nagyon kevés bugba futottam bele. Egy game breaking volt, de redditen megtaláltam a megoldást, és pont még aznap arra jött is egy micropatch. Kell alá a rendes gép, kenyérpirítón futtatva garantáltan bugos lesz.

2021. okt. 9. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
PC-n technikailag már egész jó. A játék viszont szerintem nagyon gyenge, közelében sincs sem a The Witchernek, sem az ezer éves Deus Ex-nek.
2021. okt. 9. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Steam szerint 4,7 órát játszottam vele utána töröltem. Nem tudom nekem valahogy nem jött át az egész, technikailag probléma már nincs vele, FHD-ban egy 1070Ti-vel 45-60 között volt végig az FPS mindent maxra tekerve.

MOndjuk a legjobban ez a scannelj mindent dolog nem jött át annyira, meg ugye hogy mit lehet hackelni mit nem stb, mondjuk a ahckelési rendszer is elég unalmasra sikeredett.

Lehet majd még teszek vele egy próbát, de most egyelőre hanyagolom kicsit.

2021. okt. 9. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

PC-n a megfelelő géppel a megjelenés környékén sem volt játszhatatlan bugos, szóval amiatt ne aggódj.

A műfaj.. valakinek tetszik, valakinek nem. Sokkal kevésbé ismert ez a műfaj, mint pl a Witcher fantasyje, de a világ van olyan részletes és izgalmas mint a Witcher volt.

A hype, mint a játék beharangozók 90%-ában, itt is nagyobb volt mint a végeredmény. Nem fogja megváltoztatni az életedet és nem váltja meg a játékos univerzumot. Nem tette ezt a Witcher sem, a Death Stranding sem, és igazából egyetlen játék sem. Ez egy játék. Egy előre megírt program a maga határaival, lehetőségeivel. Ennyi. Ha nem úgy ülsz le játszani, hogy egy cyberpunk valóság-szimulátort vársz, hanem.. egy játékot.. akkor jól fogod érezni magad, mert maga a játék kikúrt jól meg lett írva.:)

2021. okt. 31. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem maxon ment rtx minden ultra. Nem is nagyon volt bug, bár én vártam és most játszottam ki. Őszintén szólva alig vártam, de egyszerűen nem jött át. A fő küldetés unalmas volt, a mellék küldetések 1000X jobbak voltak, mint a fő story. Nekem lehangoló volt az egész játék. Örülök, hogy 40 euróért vettem meg és nem 60 euróért.
2021. nov. 7. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!