Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akik várják a Far Cry 6-ot,...

Akik várják a Far Cry 6-ot, tudják, hogy a játék CPU single-threaded problémáktól szenved?

Figyelt kérdés

Konkrétan itt leírják és videó is van róla: [link]

Szerintetek mire számíthatunk, a cikk elég friss, konkrétan tegnapi, nem tudom egy ilyen játékhoz milyen CPU szükséges, ha nem a többszálasság van előnyben hanem az egyszálas?!

2021. okt. 5. 20:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Konzolokon biztos jól fog futni.
2021. okt. 5. 20:15
 2/15 A kérdező kommentje:
És akkor még a Denuvo-t nem is számítottam bele, mert az is levesz a teljesítményből, OMG
2021. okt. 5. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Annyira lerágott csont, hogy engem már nem érdekel, kb a 3 vagy 4-gyel volt az utolsó jó része, esetleg a Primal.
2021. okt. 5. 20:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Azért a TheVR-osok amit elmondtak azok jók lesznek benne, főleg az újítások, de igen már a grafika sem lesz az RT-n kívül sokkal szebb, meg a gameplay is ugyanaz, de én még reménykedem, hátha jobb sztorija lesz és nem csak ezekkel a reklámozott ugyanolyan fegyverek lesznek benne, mint az előző részekbe, vannak már tesztek is róla milyen újításai lesznek.
2021. okt. 5. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik szeretik az állandóságot a játékmenetben, ha kivennék belőle a szériára jellemző játékelemeket akkor meg azon menne a sírás hogy ez már nem Far Cry.

Szerintem az 5 is teljesen jó volt, ami a legnagyobb hibája volt az a területek szintlépése, emiatt többször újra kellett kezdenem mert ha például a mellékküldetésekkel kezded akkor a főküldetéseket skippeli miután elérsz egy szintet a játékban, és egy idő után azt vettem észre hogy kiírja hogy teljesítettem küldetéseket amiket el se kezdtem. Hát pedig én szeretem kimaxolni a játékot és mindent megcsinálni benne amit lehet.

Ha ilyen hülyeségek nem lesznek az új részben nekem már tetszeni fog, bár volt róla szó hogy átvett a Just Cause-ból elemeket aminek nem örültem mert azt nem szeretem, remélem nem tolják túl mert az a játék fullba nyomja a kretént és az egyik előzetes alapján az új Far Cry is.

Meg ugye a New Dawn próbált újítani az rpg-s rendszerrel de azt sem igazán szerették a rajongók.

2021. okt. 5. 21:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Konkrétan nekem sem tetszik a gameplay, meg az önismétlő fegyverek, kb. a 3. részből vagy lehet a másodikból is szinte ugyanazok vannak, akkor nem változtattak az 5-ben sem sok mindent (kivéve azt, hogy a minimap -ot kivették, de nem értem, hogy miért). Az, hogy nem kell állatot ölni azért, hogy jobb fegyvereid vagy több pénzed lehessen az nem rossz, de a többi mind elég silány, tisza Assassin's Creed amiért meg nem vagyok nagyon oda, tehát ez is rókabőr, talán ebbe az új részbe az újdonságok elviszik, de lehet, hogy nem és az is lehet, hogy az agyament küldetések is vissztérnek és nem lesz normális endgame. Én utoljára a 4-gyel játszottam, hát nem volt egy nagy szám, sőt inkább visszalépés volt a 3 után, ezért az 5-öt sem tudom elképzelni, ohgy épkézláb története lenne.

De az már zavaró a 6-ban, hogy nincs olyan CPU ami megbírkózik vele, hogy 100 feletti FPS-sel fusson, legalább high-end videókártyákon, de sajnos azokon sem, mert nem GPU-dolog ez, hanem processzor, kiváncsi leszek azért a launch-ra, de megvenni biztos nem fogom 20-ért. Annyit egyszerűen nem ér meg semmilyen körülmények között.

2021. okt. 5. 21:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Aki folyamatosan játszik minden Ubisoft játékkal arra azért rá lehet fogni hogy szereti az állandóságot :D Olyan ez mint a Mekis kaja hogy tudod előre mit fogsz kapni.

Az nekem tetszett hogy állatbőrből lehetett craftolni, de ez más játékban is benne van, nem annyira Far Cry specialitás bár lehet a 3-ban volt először és onnan vették át más játékok.

A Primal-el se játszottam amúgy, abban meg az nem tetszett hogy nem lehet gépfegyverrel menni :D

Megjelenéskor lehet nem éri meg megvenni, én is mindennel meg szoktam várni a teszteket, viszont ha csak annyi lesz vele a gond hogy nincs jól optimalizálva azt biztos hamar kipatchelik.

2021. okt. 5. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Története pont a 4-nek volt a legjobb amúgy azzal az erős csavarral a végén :D de hát ez szubjektív hogy kinek mi tetszik.
2021. okt. 5. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Majd mire meglesz az első leárazás addigra csak javítják.
2021. okt. 5. 22:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Meglátjuk milyen lesz, szerintem a just Cause-os beütések javítják a játékélményt, a gépigény se nagy, a grafika talán jobb lesz, mint az előző.
2021. okt. 6. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!