Nekte mennyire tetszett az Elder Scrolls IV Oblivion? Játszottam már korábban a skyrimmel és elkgondolkoztam, hogy kipróbálnám az Obliviont is. A gyengébb grafika ellenére át tud jönni mai szemmel a játék hangulata? Illetve jó játék?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 16:48
1/6 anonim válasza:
Jó játék és a Skyrim sok tekintetben butult hozzá képest (az Oblivion meg sok tekintetben butult a Morrowindhoz képest), viszont megvannak a maga furcsaságai. Ahol a grafika igazán gyengélkedik, az a karaktermodellek és animációk.
2/6 A kérdező kommentje:
és arra nincsen valami mod, vagy fejlesztés?
2021. okt. 3. 22:09
3/6 anonim válasza:
Első végigjátszásra semmilyen játéknál sem ajánlok modokat.
4/6 anonim válasza:
Én a Skyrim után próbáltam ki az Oblivion-t és esküszöm az utóbbi jobban bejött.
Bár most az Enderal: Forgotten Stories-t nyomom ami egy Skyrim mód, de az eredeti játék hozzá egy olcsó techdemó. Bár az Oblivion-hoz is van egy ilyen mód ami a Nehrim: At Fate's Edge. Ezt nem ismerem, de tervezem kipróbálni.
5/6 anonim válasza:
nekem tetszett. anno nem is volt csúnya. van egy csomó mod ami modernizálja a grafikát, nézz körbe a nexus-on
6/6 anonim válasza:
#3 én meg igen. minek nézni az elavult grafikát, ha van helyette jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!