Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ehhez a verzióhóz jó a Diabblo...

Nyertes1000 kérdése:

Ehhez a verzióhóz jó a Diabblo 2 szinkron ?

Figyelt kérdés

A magyarítás is jó lenne, de az a 1.11 patchre jó, belehet valahogy szerezni a Diablo 2 1.11 részét így egészbe ? vagy töltsem le a 1.11 előtti verziót és utána rányomom az 1.11-et.

[link]

Bármilyen tipp jöhet

2021. szept. 30. 16:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Ami a linketn van ott a 1.14 verzió található
2021. szept. 30. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Mivel tört verziót akarsz beszerezni eredeti helyett ezért ebben nem segítünk. Illetve kérdést jelentettem. EZ ITT NEM WAREZ OLDAL...
2021. szept. 30. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, de nekem meg van eredetiben a Diablo 2 dobozos
2021. szept. 30. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem tört verzióban szeretnék játszani, csak a 3. CD-m elveszett és nem tudom hová kell beírni az eredeti CD kulcsot. De ha ettől neked jobblesz nyugodtan jelentsd és a többi ezer "tört" verzió kérdést még az oldalon.
2021. szept. 30. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

Blizzard oldalán próbáld meg akkor HA valóban eredeti kulcsod van. Ha ott, vagy esetlegesen Steam-en nem engedi aktiválni akkor sajnos buktad az "eredetiséget". Sajnos régi játékok hiába jók, nem mindig kerülnek fel Steam-re. Esetleg GOG-ot még megpróbálhatod a kulccsal, de sok reményt ne fűzz hozzá.

Illetve igen, minden tört játékkal kapcsolatos kérdést jelentek. Legalább ne reklámozzák hogy tört és ne itt...

2021. szept. 30. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!