Ki szerintetek a gta sorozat legjobb főellensége?
A laggolás, a gyenge mesterséges intelligencia és az indokolatlanul túlnehezített küldetések több gondot okoznak mint bármely főellenség :-)
Egyébként meg milyen szempontból legjobb attól függ. Akit leginkább tud utálni a játékos, vagy aki érdekes karakter annak ellenére, hogy ellenség?
A leggonoszabb és leginkább elmebeteg főellenség Tenpenny, Catalina(bár én őt sokkal inkább a San Andreasban utáltam meg, nem is a Gta 3-ban) és Dimitri Rascalov. Őket igazán szívből tudod utálni, nagy megelégedés amikor végre revansot vehetsz rajtuk.
Big Smoke meg például egy nagyon jól megírt karakter, nem véletlenül lett belőle akkora mém :-)
A Gta 5-ös főellenségek és Jimmy Pegorino számomra elég lagymatagnak tűnnek, legalábbis én szerintem nem érezni, hogy ezek olyan fene mód fenyegetőek lennének és veszélyt jelentenek a főhősre. Amúgy ostoba, idegesítő karakterek(Devin Westonnal az élükön) szóval jól esik másvilágra küldeni őket.
Sonny Forelli meg szimplán nemigazán van kidolgozva és csak a játék legvégén kerülsz vele szembe, addig csak telefonon nyaggat, szóval ő középszerű ellenfél inkább. Lance Vance már inkább érdekes, ő egy jól megírt karakter...Csodálkozom, hogy rá nem lehet szavazni.
Salvatore meg nem kimondottan főellenség. Kiderül, hogy elakar tenni láb alól, aztán kb. rögtön meg is öljük.
A legjobb szerintem Tenpenny, egyrészt remek Samuel L. Jackson szinkronmunkája hozzá, másrészt ő tényleg egy pszichopata, veszélyes rohadék, akit szívből utálsz és elég sok időd és okod is van rá hogy meggyűlöld (meg a jobbkeze, Pulaski is igen ütnivaló alak, őt is nagy megelégedés kivégezni), ráadásul rendőr foglalkozását tekintve, ami tovább bonyolítja a helyzetet.
De összességében is a San Andreas adta a legjobb gonosztevőket, Smoke is nagyon jól megcsinált karakter, jó maga a figura, a szövegei, egyedül akkor éreztem némi hiányosságot mikor kiderült hogy áruló, őt jobb szerettem volna a pozitív karakterek közt tudni, de így lett igazán érdekes. Meg van vagy 6-7 szövege ami mém, szerintem nem hogy a GTA, de a komplett szórakoztatóipar alig tud ilyen szereplőt felmutatni akinek ennyi szállóigéje van.
Ryder se rossz ellenség, bár ő sokkal egydimenziósabb, de ő is kultikus.
A többi GTA-ban kevéssé ikonikusak az ellenségek, a korábbi részekben még érthető okokból nem voltak annyira kidolgozva (Catalina pl. a GTA 3 főellensége akar lenni, ehhez képest a San Andreasban többet szerepel mint a 3-ban összesen), a későbbi részekben meg nem sikerült igazán kiemelkedőt alkotni. A IV-gyel keveset játszottam így onnan nem sokan maradtak meg, de azt tudom hogy hiába a V a legújabb GTA, olyannyira abban a legegysíkúbbak a gonosztevők, konkrétan a felének a nevére sem emlékszem, aki a leginkább megmaradt az az ügyvédnő akit beszippant a turbina (Molly Schultz talán a neve ha jól rémlik). A GTA V-ben amúgy is a minőség ment a sztori rovására, amennyi potenciál volt benne annyira nem aknázták ki, a sztorit gyorsabban végigvittem mint a GTA 3-at, tán két délután alatt. Az Online meg teljesen más kávéház, ott nem nagyon vannak komoly ellenségek (legalábbis olyan nem aki az egész játékmenet alatt buzerálna).
Amúgy meg a játékosok legnagyobb ellensége akkor is a repülőiskola a San Andreasban. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!