Hogyan lehet megoldani azt, hogy a Call of Duty Modern Warfare sztori módjában átvezető cinematic videói ne fagyjanak le Playstation 4-en?
Eddig az összes létező átvezető videó ami cinematic volt, (tehát nem a játékbeli videók) rögtön ahogy elkezdődik, az első két-három másodeprcben megáll a videó, lefagy. Amikor játszok, tehát a gameplay-ben sosem fagy le, egyszer sem teszi. Megnéztem, leellenőriztem, a playstation rendszerszoftvere naprakész, a legújabb frissítéssel rendelkezik, a játék szintúgy a legfrissebb verzióban van. A lemezt óvatosan megtörölgettem. Már egyszer újra is telepítettem a játékot. Semmi változás, a videóknál ugyanúgy lefagy. A játékot használtan vettem.
Amikor a cinematic videó lefagyásánál beakarom zárni a játékot, vagy kivenni a lemezt, mindig error-t, hibát ír ki. És be sem lehet zárni, mert az írja, hogy "várj" de fél óra után sem történik semmi, még a Ps menüjébe sem tudok vissza lépni a Ps vagy a back gombbal. Eddig mindig csak úgy tudtam ebből kilépni, hogy kihúztam a konektorból a gépet. Még egy játékommal sem volt ilyen, használttal sem, pedig 25 játékom van.
Ti jártatok már így? Hogyan lehetne ezt orvosolni? Mit lehetne tenni?
Tehát alap Ps4 gép, használt Call of Duty Modern Wardfare, a sztori módban, és csakis cinematic videóknál első két-három másodpercben megállás.
Már nem tudom mit próbáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!