2 Battlenet profilom van, az régin megvettem annó a Diablo III-at. Át tudom vhogy küldeni ezt az új profilomra?
Egy ilyen platform sem támogatja a játékok fiókok közötti átmozgatását, mivel ha hozzáférnének valahogy a fiókodhoz, könnye(bbe)n át lehetne lopni a játékaidat máséhoz. A könyvtáradból legfeljebb töröltetheted a játékot, viszont az a felhasznált kulcsát nem újítja vissza, és újra meg kell venni.
Kizárt, hogy a Blizzard ebben különb legyen. Minden játék ahhoz a fiókhoz kötődik, amiben megvették vagy aktiválták.
Csak hogy ne egy vélemény legyen itt, rákerestem (move game to another account), és itt azt írja, hogy csak 4 játékot lehet, abból az egyik a Diablo III:
Ez lehetővé teszi fiókok összevonását abban az esetben, ha mindkettőt te regisztráltad be (gondolom igazolni kell valamivel). Az összevonással megszűnik az a fiók, amiről átmozgattad a játékot.
személyit bekell scannelned vagy jóminőségű fotó is elég.
Mi anno egy wow karaktert utaztattunk egyik fiókról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!