Sims 4 mennyibe kerül az össze kiegészítővel?
Itt lehet egyben látni, azért elég húzós. Még ha Seasons-al együtt veszed, akkor is jó 800 euro még ha minden más DLC-t is akarsz.
Magyarul olyan 860 körül van, tehát durván 300k huf...
És mit kapok pl egy alapban. Régen játszottam vele nagyon de akkor nem úgy hogy kellett fizetnem érte .
Pl most ha megveszem az alapot abba mi van egyébként ? Úgy is meg unom egy hónap alatt. Igazából én házat szeretnék építeni. Berendezni . Karaktereket csinálni. Hány város van az alapba? Sokkal kevesebb bútor választék lenne?
Hát ebben sajna nem tudok segíteni, én anno még második résszel játszottam régen. De igazából azzal is el lehet játszogatni.
Amúgy szerintem EA Play-ra fizess elő, az 4 euro egy hónapra és abban is benn az alapváltozat.
Hát ha az Origines verzió van letöltve nem " virágbolti ", akkor mindössze annyi, hogy megveszed akár Originen az EA play-ra egy hónapot ( Steam felesleges ha ott vennéd ott is Origint indít utána ) na de szóval megveszed és ha alapból még Originen keresztüli a játékod akkor utána játszhatsz is.
Ha nem eredeti a játék, akkor természetesen le kell tölteni már az Origin rendszeráből újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!