Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok segíteni,hogy ps4...

Tudnátok segíteni,hogy ps4 vagy ps5-öt lenne érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Arra jutottam 30 évesen,hogy még mindig szeretek játszani videójátékokon. Igaz már jó 5 éve nincs semmilyen konzolom,mert meguntam előbb vagy utóbb a videojátékokat. Volt nekem PS1,PS2,XBOX,NINTENDO. De mindegyiket eladtam,mert ahogy fent is írtam meguntam a játékokat.De mostanság vágynék újra játszani valamin. A mobilon azért nem jó játszani mert nagyon gyorsan lemerül. Na most nagyon vacilálok ps4 és a ps5 között. A ps5 ára húzósabb, nem tudom ,hogy tényleg megérné-e az árát. Ps4 olcsóbb, a meglévő játékok árai is olcsóbbak a ps5 érkezése miatt. Viszont nem nagyon ismerem a ps5-öt,hogy tényleg annyival jobb lenne-e, félek,hogy a ps5 re drágább játékok érkeznének.Szóval nagyon fontos az ár is. Vegyek inkább ps4-et vagy jobb játék élményt kinál a ps5? Győzzetek meg,hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.

2021. szept. 25. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szinte kizárt, hogy jelenleg PS5-öt tudjál venni. Szakboltokban (Konzolvilág és társaik) hónapokkal előre kell foglalni, én tavaly november óta várom, hogy értesítsenek (igaz, én a lemezmeghajtó nélküli verziót szeretném, az meg ritkább). De ismerek olyat is, akinek egy hónap alatt megérkezett.

Az aggályod jogos, a PS5 játékok 25-28 ezer forint körül vannak. Plusz egy jobb 4K tévé nélkül nem sokat használsz ki a grafikai tudásából.

Jó gép a PS4, rengeteg és olcsó játék van hozzá, én egyelőre azt ajánlom.

2021. szept. 25. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a ps5re szavazok, most már érdemesebb azt venni.

De van eladó ps4em ha érdekel :D

2021. szept. 25. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked elég egy PS4, abból is a Slim, nem a Pro. Maga a konzol is olcsóbb, könnyebb beszerezni és olcsóbbak rá a játékok. Játékokat amúgy ne a boltokban nézz, ott nagyon drágák, PS Storeon sokkal olcsóbbak és mindig vannak akciók.
2021. szept. 25. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

szerintem a Steam Deck a legjobb dontes. Ps5 re egy jatek 25 ezer korul van, ps4 re sem tul olcso, sosincsenek jo learazasok, fizetni kell a multizashoz, steam decken meg a steames konyvtaradbol tudsz valogatni, ingyen multi, hordozhato, dokkoloja is van mint a Switchnek... semmi ertelme a psnek mar, a legtobb ex reg kijott vagy kijon PC-re.

Esetleg alternativa az xbox one x gamepassel, hasznaltan mar 60-70k korul vannak one x-ek.

2021. szept. 27. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!