Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends EUW "low...

League of Legends EUW "low elo" miért van tele high elo smurfökkel?

Figyelt kérdés
Most próbálkozom előszor EUW-n, EUNE-n platos vagyok. Konkrétan bronzba sorolt, de minden egyes meccsen csak smurfök vannak. Alig 30 lv accountok. 15 meccs után még mindig bronz vagyok, valamelyik lane mindig menthetetlenül elvesz. De olyan szinten, hogy lehetetlen visszahozni. Ha bronzba vagyok, miért nem kapok bronz ellenfeleket? Érthetetlen az egész számomra. Így hogy kéne climbolni?

2021. szept. 20. 18:53
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint, az én csapatomban is smurfök vannak, ez egyértelmű, ritka az amikor nem. De max goldosok lehetnek, ahogy játszanak... Sorozatban 4-5 olyan meccset mentem, ahol mid vagy top percenként behalt, én kb semmit nem tehettem ellenük. Nem tudom felfogni miért dob ilyen enemyket be ellenem, de sorozatban, és bronzban. Még silverbe is nehéz így kijutni, értelmezhetetlen.
2021. szept. 20. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
15 meccs az semmi. Smurf mindenhol van és nem tudsz többet tenni mint hogy hozod a legjobbadat. A smurfok sokkal könnyeben felidegelik magukat és afk, int, stb. Emellet nem 15 meccsból fogsz climbolni. 15 meccs mondjuk egy divison climbra jó, de nem sokkal többre ha tényleg bronz vagy.
2021. szept. 21. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert a smurfokat egymás ellen dobálja be, amíg nem lesz egy konkrét MMR-ed, ha majd lesz akkor fogsz valós silverek, bronzok ellen is játszani. De az EUNE plat amúgy semmi, West sokkal erősebb szerver, lehet ott csak silverre futja neked. Amíg az EUNE silver az kb intermediate bot kategória, addig West silverben azért már van játéktudása az embereknek.
2021. szept. 24. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló jól látja a dolgokat
2021. nov. 10. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!