Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikor jelentik be a következő...

Mikor jelentik be a következő World of Warcraft kiegészítőt?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ősz körül szokták. A Shadowlands elég rossz lett, nagyot csökkent a játékosszám is, szóval én már várom a következőt.

2021. szept. 19. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Novembernél előbb nem valoszínű.
2021. szept. 19. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy minden kiegészítővel csak romlik a színvonala a játéknak... :( Szóval remélem már nem lesz több kiegészítő, mert csak kasztrálnák magukat a fejlesztők.
2021. szept. 19. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Legion kifejezetten jó volt a WoD után, azt lehet mondani a 3 jó kieg BC, LK és Legion, esetleg MoP bár az a kínai világ miatt elég emgosztó lett.

Cata, WoD Bfa és SL meg ugymond a másik oldalon foglal helyet.

2021. szept. 19. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Az sem biztos hogy lessz új kieg. Állítólag nagy a rumli a blizzardnál rengeteg embert kirúgtak, illetve sokan kiléptek.

A shadowlandset is úgy adták ki hogy félig van csak kész, vannak bugok amik sorsdöntőek és még mindíg nem javították őket. Például passzív pvp talentek működnek raidekben stb

2021. szept. 19. 21:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Én bízok abban, hogy jó lesz az új.

A Catával nem tudom mi baja van sokaknak. Szerintem az egyfajta aranyközépút volt a vanilla és a retail között.

A Legion történetileg jó volt, de a játékmenet tök ugyan az volt, mint a BfA-ban meg a Shadowlandsben

2021. szept. 19. 21:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Valószínű, hogy csúszik, de azért csak lesz még új..

Ha más nem, jön a Lich King Classic

2021. szept. 19. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
A játékosszám is drasztikusan csökkent. Lehet, hogy a Blizz átáll valami más megoldásra, mint egy kieg, mini-kieg lehet, Free to play, ilyenek.
2021. szept. 20. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"A Catával nem tudom mi baja van sokaknak."

A releasekor a heroic dungeonok, és a sima raidek túl nehezek voltak ezért a játékos bázis nagyrésze ki is hagyta azt. A zónáknak nem volt semmi kötődése például Vash´jir teljesen értelmetlen volt, ehhez ígértek egy raidet is de nem kaptuk meg. Firelands raid jó volt, de az utolsó raid és az ahhoz vezető story egy óriási baromság volt.

A PvP pedig (persze a mostanihoz képest krva jó volt) de akkoriban a wotlk utolsó két szezonja után ami érdekes módon balancolva volt, Catában óriási csalódással kezdődött.

Ezt követte a MoP ami technikailag és játékmenet szempontjából jó volt csak ez a pandás dolog sokaknál túlzás volt.

A WoD az egy katasztrófa volt minden szempontból.

A legion jó volt történet is érdekes volt és a raidek is. PvP nél pedig talán először lehetett látni hogy halgattak a vissszajelzésekre és a változások gyorsak voltak, na meg ami nagy plussz volt a gear nem számított sokat 1-2% ot csak így elég kompetitív volt az egész.

Talán az artifact rendszert emelném ki mint egy kis negatívumot az elején de ezt is elviselhetővé tudták tenni hogy behoztak catchup mechanizmusokat.

BFA ugyan az volt játékmenetileg mint a legion csak a classok lebutítva, itt is volt egy artifact rendszer (na ez tényleg nevetséges volt már) A raidek úgy ahogy de rendben voltak viszont az utolsó patchben behozták a corruption itemeket na ez olyan volt hogy például a sebzésed 80%-a random prococból származott.

Shadowlands pedig úgy ahogy kikerült alfa tesztben úgy is maradt a mai napig (befejezetlen a játék)

2021. szept. 20. 10:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Én Vash'jir-t és a Catás területeket nagyon szerettem. A kungfupandária meg számomra dögunalmas volt, a mai napig azt mondom, hogy az volt a legrosszabb kiegészítő xd

Vannak már spekulációk, hogy mi lesz a következő kieg. Elvileg Turalyon megőrül, Yrel kinyitja a Dark Portalt és átjön a seregével, közösen meg kirobbantják a háborút

2021. szept. 20. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Spekulációk vannak voltak és lesznek de semmi valóság alapjuk nincs. Senki sem fog szivárogtatni ha nem akar száz milliós pereket a nyakába.

Bírom az ilyesmiket egyébként mert képesek több órákon át ilyesmikkel foglalkozni mintha lenne bármi következetesség a blizzard munkájában pedig sosincs, még az alap storyt sem lehet alapul venni mert az egészet időről időre radikálisan átszerkesztik

2021. szept. 20. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!