Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tanácsok kezdő League of...

Tanácsok kezdő League of Legends játékosnak?

Figyelt kérdés

Az elején szeretném megjegyezni hogy elég amatőrnek számítok, soha nem játszottam még a játékkal, hallani hallottam csak róla. Ja és lány vagyok, nem mellesleg ezért sincs túl sok tapasztalatom az ilyesmi játékok terén.

Különösebb oka nem volt hogy miért pont a lol-t választom, egyszerűen csak jött az ötlet hogy miért ne próbálhatnám meg.

A közösségről hallottam már egyest s mást, tudom hogy rengeteg a toxikus ember de ez nem szegi kedvemet.

Mivel teljesen tapasztalatlan vagyok, minden féle tanácsot, tippet, tudnivalót elfogadok a játékról, vagy ha esetleg valaki még hozzám hasonlóan mostanság kezdte vagy fogja kezdeni a játékot, akkor szívesen beszélhetünk privátba is.

Köszönöm mindenkinek előre is!

2021. szept. 17. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. szept. 17. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Hagyd abba, amíg nem késő! :D

De komolyan, mikor a haverok elmondták, hogy kb. 500 óra kell az ALAPOK elsajátításához, és onnan lehet tovább fejlődni, azt mondtam: kösz, nem, ennyi időt a világ legjobb játéka sem ér meg. Akkor inkább valami MMORPG, ott legalább van valami látszatja is a belefektetett időnek.

2021. szept. 17. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ARAM-ozz sokat, úgy megismered sok hős képességeit.
2021. szept. 17. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Én az elején csak egyéni játékokat játszottam robotokkal, és olvasgattam a kakakterek történeteit. A sok játék után nagyjából láttam, mire számíthatok melyik karaktertől, ha szembe jön velem az ösvényen, (igazából ezért kell sok idő az alapokhoz, mert reeengeteg hős lett létrehozva az évek alatt, mind más képességekkel), azután kezdtem igazi emberekkel robotok ellen játszani, és azután aramoztam. Aramon azért már jöhetnek szembe Master Yik, akik 10-ből 8 játékot megnyernek, vagy cseles Shacok, akik gyakorlás nélkül teljesen összezavarhatnak. Viszont aramon jobb érzés nyerni, és vicces is tud lenni.

Minél előrébb vagy ezen a listán, annál többször fognak csúnyákat írni, a normál játékokat ezért sokan kerülik is, a rankedről nem is beszélve.

Tehát az elején a robotokat ajánlom.

Én is lány vagyok, maga a játék nem fogott meg, de a karakterek, és a változatos képességek igen, ezért folytattam igazából. :) Ha szeretnél pozitív maradni, próbáld ki Luxot, ha nevetnél, játssz Ivernnel, ha szeretsz bujkálni, legyél Shaco, vagy Teemo. Ha érzed magadban a gyereket, ott van Annie, ha csábítani akarsz, jó választás Ahri, ha szereted a cicákat, Yuumi, vagy Nidalee. Ha megmentenél másokat, Soraka, Sona, vagy Seraphine, ha ritkábban szeretnél meghalni, akkor Garen, Trundle, Maokai, Nunu.

Ha szeretsz menekülni, akkor lehetsz lövész. :D Vagyis a robotokkal lehet, még nem feltűnő, de aramon te leszel a célpont, még akkor is rád ugranak, ha tudják, hogy amiatt meghalnak.

2021. szept. 18. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fun bol szeretnél játszani néha, akkor nem egy rossz játék, de ha komolyan veszed és fejlődni szeretnél akkor egyszerűen idegölő, rossz game balance, toxicity és az élvezeti faktora nagyon kicsi ilyenkor.

Szóval nemtudom mennyire akarod ezt játszani, de én nem tudom egyszerűen jó szívvel ajánlani

2021. szept. 18. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Először is kresd meg a neked tetsző role-t. Lehet stílus szerint valasztani mint például szeretsz lövöldözni és azt mondod adc(attack damage carry), vagy szeretsz párbajozni akkor lehet a top a neked való. Esteleg választhatsz champ alapján mint ahogy én is tettem annak idején. Én évekig nem tudtam milyen role-t akarok játszani aztán, egyszer amikor heti hős volt kha'zix, haverom mondta mindenképp próbáljam ki, és azóta kha'zix jungle main vagyok, bár most kaynre kaccsintgatok.

Mivel kezdő vagy inkább próbálgasd a heti ingyenes hősöket, de ha meg akarsz tanulni jól játszani legyen max 5 hős akivel játszol 3 main role 2 secondary role. Vagy ha igazán tetszik valaki akkor mehet a onetrick ami azt jelnti, hogy csak egy hőst játszol. Én sokáig így voltam a bogarammal.

Most hogy megvan a role, és pár hőst meg is tudsz játszani jön az, hogy az alapvető játékon javíts. Gondolok itt stratégiák, helyezkedés, wave control(főleg bot, top)...

A másik ne félj próbálkozni. Ha nem próbálkozol nem fogsz ráérezni a hősöd határaira ammi például egy ekkonál vagy egy katanál nagyon fontos.

2021. szept. 21. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Mindenképpen nézd a lol vb-t pár napja kezdődött, tanulhatsz belőle
2021. okt. 7. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!