Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért akad a játék?

Miért akad a játék?

Figyelt kérdés

Ma került hozzám ez a kártya, előző gazdájánál nem volt semmi baj.

Nincsen fps droppom meg semmi, stabil 150+ (CSGO)

Nem rossz a net se semmi, de olyan mintha 20 fps-sel játszanék.

Nem melegszik túl egyáltalán.

r9 290x

2021. szept. 14. 19:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Megvan a baj, automatára volt rakva a ventilátor sebesség amivel nincs is baj, mert minden kártyánál így van, de 20% fölé nem akart menni így túlmelegedett a kártya, amit nemtudom hogyan nem vettem észre.

Szóval ha valaki ezt olvassa ne járjon úgy mint én :)

2021. szept. 14. 23:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is forumokon nézelődök már, de semmi igazán hasznos. Játék reinstall illetve HDD defrag amiket még láttam ajánlásokat, igazából, nem szem hogy ez okozná ezt. Legvégső soron egy friss rendszert feltenni, mondjuk ha régi helyén hibátlan volt a kártya, akkor azzal legalább nem sok esély, hogy baj van.
2021. szept. 14. 23:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Na pont meg volt nyitva a kérdés, nem láttam, hogy írtál, akkor a lényeg hogy megvan :)
2021. szept. 14. 23:14
 14/25 anonim ***** válasza:
MOndjuk jó agresszív akkor a throttling, gyors visszanéztem a képet, 67 fok volt a max azon, gondolom akkor 65 körül lehet a határérték, igaz ez nem baj, emlékszem a gyári kivitelnél valami 85-90 környékére volt beállítva a gyári hűtésével ezeknek a kariknak :O
2021. szept. 14. 23:16
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged :)
2021. szept. 15. 11:06
 16/25 A kérdező kommentje:

A gpu usage attól függetlenül ugrál, de már ne droppol le 30fps-re (dead by daylight) marad stabilan 60 körül. Lehetséges hogy kicsi terhelésnél így viselkedik a kártya?

Mondjuk egy táposabb játéknál mondjuk egy Warzone-nál már lehet 100 körül lenne a gpu usage?

2021. szept. 15. 11:19
 17/25 anonim ***** válasza:
Grafikát huzd fel amennyire belefér, gondolom ahol épp komplexxebb grafika van ott nagyobb lesz az usage, ahol kicsit kevesebb a munka ott visszaesik.
2021. szept. 15. 11:40
 18/25 A kérdező kommentje:

Visszajött teljesen a hiba :/

Nem melegszik túl most már tényleg.

2021. szept. 15. 16:15
 19/25 A kérdező kommentje:

[link]

Itt már a játékból kilépve, amikor visszaállítottam automatikusra a ventiket, de látszodik hogy mennyire dobálta a gpu usaget és droppolt az fps.

2021. szept. 15. 16:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha a power limitet ráengeded 20-ra akkor sem változik semmi?
2021. szept. 15. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!