Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Spanomnak 3 napja lejárt a...

Spanomnak 3 napja lejárt a WOW előfizetése és még tud játszani hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Fel van iratkozva csak mivel üres a kártyája így a blizzard nem tudta levonni a 4ezer ft ot de még engedi játszani úgy hogy inactive az accja a battle.net en. Hány napja lehet hátra vagy hogy működik ez? Mennyi plusz napot kap? Válaszokat előre köszönöm!

2021. szept. 14. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora karival lép be? Mert 60-assal, vagyis inkabb 20 fölöttivel nem hiszem hogy beengedi, 20 alattival viszont ugymond free a game, csak épp nagyobbakat nem hasznalhatja.
2021. szept. 14. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
60 as karival lép be mert hallottam pár extra napot kap vagy mi de nem tudja mennyi ideje van kb 72 órát kap azt hallottam.
2021. szept. 14. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ilyenről nem hallottam még, arra már volt példa, hogy raiden mondta valaki, hogy kell neki egy kis szünet mert ingame megjelent neki hogy 15 perc múlva lejár az előfizuja és fel kell töltenie, de hogy ingyen adjanak napokat, ilyet még nem hallottam.
2021. szept. 14. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Fel van iratkozva wowra de állítólag adnak pár napot ha a bankkártyád üres. De nemtom mennyit ezért kíváncsiskodok.
2021. szept. 14. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én amit előzőleg írtam, közvetlen ilyet tapasztaltam, de ilyet még nem hogy valaki játszhatott tovább akár napokat.
2021. szept. 14. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha előfizetést használt és megszakítja a lejárat után a blizzard szokott adni egy egyszeri 7 nap ingyen játékidőt
2021. szept. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!