Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a GTA V Expanded...

Mit gondoltok a GTA V Expanded and Enhanced előzeteséről?

Figyelt kérdés

Ugyebár már múlt évben is kijött egy előzetes a GTA V Enhanced and Expanded-ről, de akkor még ténylegesen nem láthattuk azt, hogy milyen lesz a játék grafikája és mik érkeznek bele. Nos, most se kaptunk semmi újat az előzetesben, a grafika viszont annyival jobb lett, hogy már kicsit élethűbbek benne talán a megvilágítások.

Valamiért én teljesen abban a tudatban éltem, hogy majd megkapja a Read Dead 2 engine-jét és akkor majd a grafika is sokkal jobb lesz. Ezek szerint azok is mind pletykák voltak, hogy minden textúrát újra alkotnak és a grafika is sokkal jobb lesz.

Szerintem már unalmas, hogy 8 év elteltével is még mindig csak a GTA V-ből tejelnek és semmi hír nincsen mondjuk egy folytatásról...

Ti mit gondoltok erről az egészről?

2021. szept. 12. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kimagaslóan nyereséges a GTA V, és nem enyhül a hype. Nem fognak addig új játékot csinálni, amíg ennyire jól tejel az előző termék is. Hülye lenne bárki is szembemenni az igényekkel és trendekkel, és a trendek jelenleg még mindig alátámasztják az utolsó megjelent játék népszerűségét (pl. 7 év után még mindig újabb és újabb rekordot dönt aktív felhasználószámban).
2021. szept. 12. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

“ Hülye lenne bárki is szembemenni az igényekkel és trendekkel, ”

Ezért csináltak egy western játékot gta helyet ,ez most olyan trendi gondolom.:D

2021. szept. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!