Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Robloxon tényleg működnek a...

Robloxon tényleg működnek a scriptek?

Figyelt kérdés

Ez a videó alapján kezdtem el addolni 1m robuxot. [link]

Minden úgy ment ahogy a videóba, de mikor elértem a 100%-ot tovább számolt 100% fölé. Nagyon szeretnék vásárlás nélkül szerezni robuxot, esetleg nem tudna valaki ajánlani rá egy tényleg működő hacket? Előre is köszönöm!

2021. szept. 11. 18:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces vagy. Tudod nem mindenki fog játékra valódi pénzt költeni, nekem nincs apuci meg anyuci, hogy fizessék, mint neked. 🙂 "kis csicska"
2021. szept. 11. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

"Tudod nem mindenki fog játékra valódi pénzt költeni" Tudod játszani meg költeni sem kötelező rá...

"nekem nincs apuci meg anyuci, hogy fizessék, mint neked." Képzeld csak, én minden játékot F2P-ként játszok és láss csodát megvagyok. Nekem a szüleim sose vettek semmit neten mert félnek a netes vásárlástól, szóval ezt bebuktad. :P

"🙂 "kis csicska"" Ügyes vagy, ezt magadtól találtad ki? ;)

2021. szept. 12. 00:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok a scriptek mind szarból készült kamuk
2021. nov. 14. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Ellopták az accodat xd
2022. febr. 6. 14:26
 5/10 A kérdező kommentje:
#4es Nem, ez miből gondolod?
2022. febr. 6. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
A videó weboldalán ezt írja: "Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube spammel, csalással és átveréssel kapcsolatos irányelveit.". Meg amúgy is, nincs olyan hogy ingyen robux script. Az olyan szarok amiket a Vizsgálattal kell beleírni a weboldalba az mind ellopja a belépéshez használt sütijeidet és elküldi a készítőnek.. Magyarul tudja a jelszavad. Máskor ne dőlj be ilyennek.
2022. febr. 9. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
4es voltam.
2022. febr. 9. 11:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Így értem, köszönöm. Egyenlőre nem bánom ha más is van a fiókomban, úgy sincs semmi különleges adat abban az accban. Már nem próbálkozok ilyesmikkel, úgysem sikerül. Majd egyszer veszek robuxot, de egyenlőre elvagyok nélküle. 😁
2022. febr. 19. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Okés.
2022. febr. 20. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 itt nem az a feladat hogy kielemezd másnak a kommentjét. És csak hogy tudd a véleményedet már elvitte a kukásautó szerdán.
2022. ápr. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!