Miért vett le több pénzt a Steam?
Figyelt kérdés
Regisztráltam a Steamre, mivel még nem vásároltam az oldalon, így az első vásárlásom a Stardew Valley nevü játék volt. 13,99 dollárt ír az oldal, ami nagyjából 4.200 ft összegnek felelne meg. Jött is az sms hogy levették a pénzt, le is töltött a játék. Igaz nem olyan hatalmas összeget, de 5.100 ft-ot vettek le.
Gondoltam hogy esetleg az lehet-e a baj, hogy első vásárlásom volt, és ilyenkor van egy kis plusz pénz amit levesz az oldal. Viszont erről nem olvastam.
Válaszokat előre is köszönöm.
2021. szept. 10. 17:24
1/6 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek 4.800 ft volt!
2021. szept. 10. 17:32
3/6 Gugu Gabor 

válasza:

nekem az nagyon áfának tűnik
4/6 A kérdező kommentje:
Oh, igazatok lesz, valóban euró így nincs gond. (Ha tudtam volna hogy ennyibe kerül is megveszem, csak meglepett a dolog, és megijedtem...)
Viszont az hogy lehetséges hogy így is barátnőmnek olcsóbb volt picivel?
2021. szept. 10. 17:37
5/6 anonim 

válasza:

Mivel forint számláról veszed, attól is függ a dolog, hogy melyik banknál van a számlád, és a vásárláskor ők éppen milyen árfolyammal dolgoznak.
6/6 A kérdező kommentje:
Éértem! :) Köszönöm szépen a válaszokat és a gyors segítséget!
2021. szept. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!