Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nerfelték ennyire a...

Miért nerfelték ennyire a paladinokat a WoWban?

Figyelt kérdés

Emlékszem, még a régi jó Wrath of the Lich Kingben nagyon op volt a paladin, ret paladinnal 1 ütésből kifektettem a castereket.

Ma meg már a BfA-ban és a Shadowlands-ben is a ret paladin a leggyengébb DPS.. Magasabb szintű mythic dungeon-ökbe be sem tudok jutni..

2021. szept. 10. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer fenn egyszer lenn, anno pont emiatt rühellte mindeki a palákat.
2021. szept. 10. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Összeségében a WotLK első szezonjában volt OP a retri pala, meg utána a kiegészítő végéig a burst dmg miatt a BG-kben, de az arénában már nem volt nagy szám. Előtte viszonylag gyenge volt. Nem véletlenül épült be a WoW társadalom szótárába a lolret kifejezés.
2021. szept. 11. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Azért a TBC-ben is erős volt.

Cataclysmtól felfele lett gyenge.

2021. szept. 11. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
A cataclysmben nem volt rossz egyáltalán. Sőt szerintem ott volt a legátgondoltabb a class.
jan. 23. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem nem jött be az új Holy power rendszer, ami a Catával jött be. Jobban szerettem, amikor manát használtunk. És a seal-eket szerettem nagyon, azokat is elvették. Mindig váltogattam a seal-eket, az adott szituációnak megfelelően. Később az aurákat is elvették.

A cataclysm-al nem játszottam sajnos, így azt nem tudom. Pandariával játszottam még, igaz azt a Taurin, de a Pandában is egy rakás fos volt a pala.

jan. 23. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Az biztos. A pandaban a classok kivéve a monkot/rugot mind bűngagyi volt.
jan. 24. 06:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!