Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A sims4-et az összes létező...

A sims4-et az összes létező kiegészítő csomagjával és cuccával hol lehetne megvásárolni?

Figyelt kérdés
PC-re.

2021. szept. 9. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fent van Originen és Steamen is.
2021. szept. 9. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Arra készülj fel hogy drága lesz, mivel rengeteg kiegészítő van a játékhoz, és azokat igen borsos áron is adják ráadásul. Steam-en megnézve 850 euró az összes DLC, és ebben nincs benne az alapjáték.

Gondoltam megnézem, hátha az EA Play előfizetéssel elérhetővé válnak a DLC-k is hozzá, mert ezesetben havi 5 euróért tudsz játszani nem csak ezzel, de rengeteg más játékkal is, de nem, az alapjátékon felül szinte semmi nincs benne. Szóval marad az, hogy megveszed, érdemes megvárni amíg leárazzák, az alapjátékot nem ritkán 5 euróra leértékelik, a kiegészítőket meg jellemzően 50%-ra. Így sem olcsó mindent megvenni, de azért mégiscsak feleannyi.

2021. szept. 10. 08:09
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 atyavilág 😯 azt tudom, hogy nem olcsó, de gondoltam hátha létezik egy ilyen csomag, amiben benne van minden (vagy a kiegészítők nagy része) és akkor úgy olcsóbb lehet, mint külön, külön. Köszönöm szépen.
2021. szept. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!