Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A fanok miért utálják az új...

A fanok miért utálják az új Resident Evil játékokat?

Figyelt kérdés

Általánosságban jó szokott lenni az értékelésük, de ha RE fannal beszéltem, mindegyikük szidta a friss megjelenéseket, hogy mennyire rosszak. Aki hasonlóan utálja őket, leírja miért?

Legyen szó akár a remake-ekről, akár az új kiadásokról. Nem játszottam a régiekkel, mi volt bennük más és sokkal jobb?

2021. szept. 7. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
A régivel játszó szidja, mert azt szerette meg.
2021. szept. 7. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez kb ugyan olyan mint a Dragon Age.

Aki játszott az Origins-szel, az végig szidni fogja az Inquisitiont (köztük én is), mert annyira le lett butítva hogy az félelmetes. Régen szó szerint szenvedni kellett, de amikor végre sikerült nagyobb is volt a sikerélmény.

A másik az emlékek, fiatalabb korban egészen másképp hat egy játék rád, mint felnőttként. Én a mai napig néha előveszek régi játékokat, amiket gyerekként szerettem, de nem ugyan az. Hamarabb feltűnnek a hibák, az irányításbeli dolgok, kameranézet és hibái stb.

2021. szept. 7. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem mindegyikkel játszottam, de az eddigi tapasztalataim alapján az újabb részek inkább végtelenül lebutított horror-akciójátékok voltak. Nem találtam meg bennük ugyanazt a kihívást és hangulatot mint a régiekben. Főleg az agyalós részek hiányoztak nagyon, amikor rejtvényeket kellett megoldani, rájönni az ideális taktikára, stb. Nem pedig csak egy kész fegyverarzenállal minél látványosabb bossfightokat produkálni.
2021. szept. 7. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan ahogy előttem írták. Mai részek csak 1 lebutított verzió a fiatal korosztálynak... -.-" Szemétre való játék. A régi részekbe időt és energiát öltek, volt története, nehézsége... Mai részek meg ahogy #3-as válaszoló is írta: "csak egy kész fegyverarzenállal minél látványosabb bossfightokat produkálni." trágyahalom játék. Ha fegyverarzenálos lebutított játékokat akarunk ott a COD széria vagy a Fortnite...
2021. szept. 7. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Nincs benne akkora kihívás. Könnyebb, nem kell annyira gondolkodni az item managementen, több mentési lehetőség van.
2021. szept. 7. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy pedig manapság egy gamernek rengeteg játéka van, és darálni szereti a címeket. Nem jó az, ha kiesel a flow élményből, mert mondjuk resident evilben 3 hónapja szerencsétlenkedünk egy részen.

Régen meg volt évente 1-2-3 komolyabb játék és volt ezekre idő.

Tehát szerintem a tartalmat is a modern felfogáshoz igazították.

2021. szept. 7. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ős-fan vagyok, a legelső Playstation résztől kezdve a kedvenc sorozatom a Resident Evil, de én nem osztom a nyafogók nézeteit. Nekem egyedül az új Resi 3 Remake volt csalódás (visszalépés volt a 2-höz képest, és sok mindent kihagytak az eredetiből), a többieket imádtam (különösen a VII-VIII epizódot).
2021. szept. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!