Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet ennek a játéknak a neve?

Mi lehet ennek a játéknak a neve?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Legalább 10 évvel ezelőtt játszottam vele. Sokmindenre nem emlékszem, csak annyira, hogy maga a karakter dínó volt (ha jól emlékszem te tudtad megcsinálni is) és ezzel tudtál lenni. Mehettél minden fele, elég nagy volt a map is. Voltak nagyobb dínók is, akik bántottak ha közel mentél hozzájuk. Elég régi lehet a game.

(Nem, nem Ark, a grafika is gyengébb volt mielőtt valaki írná)

Illetve nem interneten lévő játék, hanem letöltős.

Előre is köszi ha valaki tudna segíteni

2021. szept. 6. 06:54
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Szia, ha nem válaszolja meg szerda előtt a kérdést senki, akkor le írom. Tudodm melyik játék, nagyon szeretem, de a barátom gépére van letöltve, ahova csak szerdán fogok menni... (Ha addig eszembe jut, leírom) 😄
2021. szept. 6. 07:20
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
#1: Kattogtam negyed órát, de nem jutott eszembe, úgyhogy felhívtam a barátom és súgott : spore
2021. szept. 6. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Alapból rossz volt a kérdés, a Spore-ban nem dínók voltak.
2021. szept. 8. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
The isle? Saurian?
2021. szept. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!