Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Saints Row 2 jó játék lenne?

Saints Row 2 jó játék lenne?

Figyelt kérdés

Mivel már nagyon várom a gta 6-ot és imádtam az összes gta játékot így szerettem volna hasonlóval játszani. Nem játszottam még a saints row játékokkal, úgy hallottam sokan dícsérik pláne a második részét így próbát tettem vele, bár ne tettem volna. Borzasztó a lövöldözés, nincs fedezék rendszer, a fizika pocsék, hadseregnyi ellenfél támad rám ami baromi idegesítő, az AI nincs a játékban, bandák körözési rendszere, ami olyan, mint a rendőröké katasztrófális, a grafika ocsmány. A GTA 4 mindenbe kenterbe veri, azért hasonlítom össze vele, mert mindkettő 2008as játék. Sokak szerint sokkal jobb a gta 4-nél, de annak volt nagyszerű harcrendszere fedezékkel, fizika még az 5-nél is jobb, ha sok ellenfél volt nem éreztem túl soknak, szép a grafikája, az AI rengeteget fejlődött San Andreas óta sorolhatnám még.

Bennem van a hiba, hogy egy borzasztó játéknak tartom? Ott lett elegem a játékból ahol egy bandavazért kellett kifingatni egy plázában és az ellenséges bandatagok autóval rontottak rám a PLÁZÁBAN. Mit szívtak ezek akik ezt csinálták? 😄

2021. szept. 4. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy egyrészt totál más szempontok szerint készült a két játék, nem mellesleg azt sem elhet összemérni, hogy mekkora volt a költségvetés, a IV egy icipicit nagyobb pénzből készült.
2021. szept. 4. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Saints Row széria egy ilyen "GTA vicc széria" direkt ilyen trash ez a sorozato sajátossága.
2021. szept. 4. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rosszabb, csak más. Engem pont a realizmus hajszolásával taszított el magától a GTA IV.
2021. szept. 4. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A Saints Row 2 jó játék lett volna, ha nem lett volna olyan retek optimalizálatlan és kifagyogatós. Mert például történeti szempontból teljesen remek. Rengeteg olyan pillanat van ami nekem emlékezetesek maradtak. A Saints Row szériából a játékosok túlnyomó többsége inkább a Saints Row: The Third-öt ismeri jobban, és azzal jobban is szeretnek játszani. Ha annyira nem köt le a 2. része nyugodtan vidd ki helyette a 3. részét, nem vesztesz nagyon azzal semmit ha nem viszed ki a 2. részt.
2022. ápr. 18. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Alapvetően én szerettem. Nagyon sok apró részlet van benne ami a GTA-ban sosem volt. A karakter testreszabása baromi részletes, az autókat nagyon sokrétűen lehet tuningolni, az átvezető animációk a küldetések előtt akciódúsak, nekem bejön ez a banda háborús sztori is. Amikor a plázában jönnek autóval rád az tényleg baromi nehéz és idegesítő, ez viszont igaz és van benne még pár hülyeség. De én jobban szeretem, mint a GTA-t, pedig azokkal játszottam először. Igazából a Saints Row 1 jobb, mint a második rész, dez a mai napig Xbox exkluzív, A harmadik meg a negyedik már nem olyan jó. A bandaháborútól nagyon elkanyarodtak meg kikerült belőle elég sok minden, például ruhák, ékszerek, tetoválások, stb. Ez is egy olyan játék, hogy az a két rész elég lett volna, de még többet akarnak lenyúzni róla, hogy legyen bevétel. Most augusztusban jön amúgy az új rész.

Egyébként nekem az SR2 simán futott, fagyás, minden gond nélkül. A fedezékrendszert én speciel nem szeretem, a GTA-ban így szerintem már túl könnyű a harc. Ami nagy pozitívum volt nekem az első két SR játékban, hogy felvehettél teljesen szabadon két pisztolyt vagy géppisztoly és külön-külön lőhettél a bal és a jobb kézben lévő fegyverrel, ez a harcban baromi hasznos tudott lenni. Persze a 3. részből már kivették ezt is.

2022. júl. 17. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!