World of Warcraft-ban hol érdemes karaktert kezdenem, ahol sok a magyar és allis vagyok?
Úgy tudom, hogy a Ragnaroshon vannak magyarok, de az inkább Hordás szerver.
SHadowlands és TBC Classic is érdekelne
Érdemes mmegvárni a következő kieget?
Eddig csak törtön játszottam
akkor maradj törtön, még ha el tudnád fogadni a bugokat és az idióta rendszert még akkor is amint eléred a 60 as szintet nem tudnál mit csinálni. 50 renown lemaradásban kezdenél amit 2 hónap behozni alsó hangon, illetve normal raidhez 220 il alatt nem vesznek be, m+ nál meg a 230+ az ami alatt nem kellessz itt pedig jön egy gond, nincs rendszer ami lehetővé teszi neked hogy felgearelődj olyan szintre ahol már mehetsz raideket stb. (egyébként ilyen még sosem volt, de látod tudnak mutatni ilyet is).
A PvP-t pedig felejtsd el az megszűnt létezni.
PvP-s vagyok inkább
Az altokat sem tudják akkor felgearelni?
Gyakorlatilag csak úgy ha egy guild szervez alt runokat és boostolnak. Másképp nem lehet.
A PvP-t meg mint mondtam felejtsd el. Arenázás egy vicc a classok fele használhatatlan. A meccsek 10 másodperc alatt eldőlnek és itt is a gear túl nagy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!