Szedjük össze melyek a legjobb sztoriorientált játékok PC-n a Detroit: Become Human, Life Is Strange, Tomb Raideren kívül?
#30 igazából a Resi 1-ből meg a Resi 0-ból is van egy felújított változat ami még Gamecube-ra jött ki, utána kijött egy még feljavítottabb verzió PC-re, azoknak egész jó a grafikája, és 1 az 1 ben a régi resi. A kettőhöz-háromhoz is vannak rajongói modos HD textúra pack-ek, azokkal is bőven el lehet lenni. Meg ugye pl a Resi 2-t ha teljesen ki akarod játszani és mindent megtudni a játékról 4x kell kijátszanod, Leon A és B kampánya, meg Claire A és B kampánya. Elég olcsó húzás nem mondom, de legalább van miért kivinni. A Resi 1-et is 2x kellett kivinni ha tudni akartál mindent.
A Silent Hill 2-ben volt egy puzzle, a zongorás az iskolában, olvastam hogy régen amikor nem volt internetes végigjátszás, vagy akinek nem volt végigjátszós kézikönyve volt hogy hónapokig nem tudott túljutni azon az 1 puzzlen :D És bevallom én sem tudtam volna netes segítség nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!