Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy online játékban milyen...

Egy online játékban milyen hierarchiát érdemes kiépíteni?

Figyelt kérdés
Klánrendszer van tehát nem frakcionális. Jelenleg az anarchia fentarthatatlan! A játékról annyit hogy háború jellegű, olyan döntésekkel mint a megtámadot tagok revarns vétele, kooperációk más klánokkal, kereskedelem nincs. Közös választható csaták vannak. Jelenlegi vezetésemmel mely anarhiatikus, igen nagy eredményt tudtam elérni, mert toborzásnak köszönhetően szép seregre tettem szert. 3 nap alatt top 1500 ban vagyunk az 1 milliárd játékosból. Az államformájról: az arisztokrácia kivitelerhető mert 5 rang osztható ki, viszont személyes érzelmek is keverednek a rangok újra osztásába, a demokráciához intellektuálisan elég fejlett lenne a csapat, és a játék struktúrája is engedné de már rövidtávon is gondot okozhat az online offline tagok halmaza ez demokráciánál nem volna gond mert az erősebb győz! A diktatúra nagyon hatékony lenne, de erkölcsileg nehéz, és mivel saját tagokat is megtámadhatom, így volna mivel uralkodni diktatúrában. Az anarhia fentarthatatlan, a legtöbb klán ezért gyenge. Ez nálam több játéknál is felmerült. Van egy komplexebb játék ahol frakciórendszer van ott általában diktatúrába fulladt! Még magasabb beosztásban iparban dolgozó emberek is tőlem várták a vezetést, (egyszer játszottam egy traumatológiai főorvossal), de akkor is ha nem én voltam a frakció vezetője, és csendben különcködtem. Tehát nehéz ez a játék politika! Nagy élmény hogy egy hasonló játékkal játszottam több hónapos munkanélküliség után a klán ahova csatlakoztam kiderült hogy helyiek, és a vezető a való életben adott munkát és klán háborúnál mindenki megállt a munkával, és telefonon elkeztünk játszani. Bár ez off volt de nem mindennapi. A tanácsaitok lehet olyan mélyek is hogy a munkahelyemen is reformálok mert ott jelenleg diktatúra van. Nyitott vagyok új politikai nézetekre, szervezett anarhia is ritka.

2021. aug. 26. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez melyik játék?
2021. aug. 26. 07:00
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom mi bajod van, de nem csekélység.
2021. aug. 26. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Több játékról is szóba jöhet. Space engineers, top war, clash of clans, empyrion galactic survivor, ark evelored survivor, …stb Általánosságban keresek új politikai nézetet, cyber életemhez.
2021. aug. 27. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!