Nektekk is a Vice City a kedvenc gta tok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 08:52
1/9 anonim 

válasza:

Jó a hangulata meg a történet is csak mikor legutóbb játszottam vele hiányzott hogy nem lehet például biciklivel trükközni.
2/9 anonim 

válasza:

Nem. Nekem a GTA IV a kedvencem, habár beszaggat időnként sajnos. Kel neki ám egy erőgép. :(
3/9 anonim 

válasza:

Nagyon jó a Vice City minden tekintetben ,de szerintem a San Andreas sokkal jobb.
4/9 anonim 

válasza:

San Andreas mindent ver szerintem :D
5/9 Gőte 

válasza:

kellemes beütése van, nem olyan nagy a terület, mint a s.a-ban ... de sokkal élvezhetőbb. Élvezhető is... főleg mikor végig gurulsz a városon
zseniális játék
és a kedvenc gta játékom
6/9 A kérdező kommentje:
Ha a valóságban is ilyen szép volt miami a 80 as években akkor szivesen laktam volna ott
2010. szept. 1. 15:35
7/9 anonim 

válasza:

Nálam így jönnek sorba: 1. Vice City
2. San Andreas
3. III.
4. IV
8/9 anonim 

válasza:

Szeretem, de nem a kedvenc GTA-m.
9/9 anonim 

válasza:

Akkor próbáljátok ki ha tehetitek a Vcs-t.
Az még ennél is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!