Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Így lehet beállítani a licitet...

Így lehet beállítani a licitet a WoW-ban?

Figyelt kérdés

Úgy növelem a szakmám szintjét(leatherwok),hogy craftolgatok leather és mail cuccokat amiket fel akarok tenni a piacra.

Ha kiveszem a "buy-out" mód-ról a pipát és a "bid price"-ot 1 gold-ra állítom,akkor minimum 1 gold lesz a licitlépcső amíg le nem jár az idő(12 órára szoktam)?

Buy-out price-ot nem szoktam megadni mert nem tudom mennyit érnek a cuccok.

2021. aug. 22. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2021. aug. 22. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Az csak a kezdő licitet adja meg, más kérdés, hogy senki sem fogja így licitálgatva megvenni, az max az iszonyat ritka dolgoknál megy még, hogy az emberek képesek licitálni rá, az ilyen craftolt geart ha venni akar valaki az általában rögtön akarja, és a fix árast fogja megvenni, még ha a licites olcsóbb is, mert azt meg kéne várni mire vége stb.

Árat meg meg tudod nézni, rákeresel az itemre és megnézed a többi mennyiért van fenn.

2021. aug. 22. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

1# köszi

2# Úgy próbáltam de van ami 500+-ért van fent és nem ér annyit,sima 52 ilvl basic cucc.

Meg vannak olyanok akik kb 10 percre rá már olcsóbban felrakják

2021. aug. 22. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor alávágsz mondjuk berakod 300-ért, ha már a vendor árnál drágábban megy el - minusz ugye az AH levonás - akkor megérte.
2021. aug. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!