Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Football Manager 2021, melyik...

Football Manager 2021, melyik csapattal kezdjek karriert?

Figyelt kérdés

Hali, legutóbb a 2018as verzióval játszottam, rengeteg órát beletoltam, imádtam.

Függőséget okoz a játék.

Abban a verzióban a Wigannel kezdtem, kb. 20 szezont belepakoltam... BL cím és egyebek.

A dilemmám az hogy ha kis csapattal kezdek nem fogok tudni igazi wonderkideket igazolni az elején pedig nekem az a legjobb része a játéknak hogy egy zöldfülűből világsztárt képzek.

Ha nagy csapattal kezdek akkor meg nincs igazi varázsa a játéknak szerintem... nem kell benne megszenvedni a sikerért csak nagyon minimál módon.

Ti hogy látjátok? Kivel kezditek/kezdtétek? Mik a céljaitok?

#játék #football #manager #Football Manager 2021
2021. aug. 21. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Én Las Palmast nyomtam egyszer még a 2016-ban. FIFA 15 ben nagyon jó kis karriert mentem velük és azért. Ez pár éve spanyol 1-es csapat volt, de visszaestek 2-esbe.
2021. aug. 21. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!