Melyik szakmával lehet gyorsan kisebb profitot szerezni(Wow)?
Figyelt kérdés
EU,Alliance,Kul Tiras és Silvermoon szerver.
Pár napja kezdtem,úgyhogy az ilyen legendary itemek kilőve meg gondolom azt sem 1-2 óra mire összekaparod a cuccokat stb.
Az Inscription-t nézegettem mellé meg a herbalism-et. Lehet vele mostanában keresni?
2021. aug. 19. 20:55
1/4 anonim 

válasza:

Lehet, bár a ritkább glypheket, amiket a legjobb árakon visznek, sokszor nem annyira egyszerű megszerezni.
De jól keresni gyakorlarilag mindegyik szakmával akkor lehet, ha már a max szintű itemeket gyártod vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyik karakteremen a skinning-et próbáltam ott hiába raktam fel a materialt a legolcsóbban úgysem vitték el. Most egy ilyen próbakarin nézem az inscriptiont,felraktam egy pár crimson pigmentet olcsón.
2021. aug. 19. 21:22
3/4 anonim 

válasza:

Ára talán még az érceknek maradt, és némelyik virágnak.
De a craftolos profok jó része kb semmit sem ér egyedül a lego alapok, de pl a gemeknek semmi ára, enchantokból is alig valaminek van ára, flaskok még úgy ahogy de sok profit azokon sincs a nyersanyaghoz képest.
4/4 A kérdező kommentje:
SL-ben nagyon jól mennek a gyűjthető mining meg herbás cuccok,bfa is elmegy de pls bfa-ba a skinning-es cuccok nagy tré áron vannak.
2021. aug. 20. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!