1/3 anonim 

válasza:

Nem vagyunk jövendőmondo. Talán lesz, talán nem. Ezt nekünk honnan kéne tudnunk? Nézz fórumokat amik ezzel a játékkal foglalkoznak. Vagy a Magyarítások portált ellenőrízd le.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kéne ennyire flegmázni, csak feltettem egy kérdést. Sokszor előfordult, hogy nem hivatalos forrásból jelent meg egy fordítás. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, inkább ne tedd, főleg ne ilyen flegma stílusban.
2021. aug. 19. 14:08
3/3 anonim 

válasza:

Te meg ne legyél ennyire lusta. Tessék használni google barátodat és beírni a keresőbe a magyarítást. Én csak 1 félkészt találtam és az sem hivatalos forrásból van. Sőt minden magyarítás nem hivatalos forrásból van. Ha alapból nincs benne a magyar akkor az már nem hivatalos szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!