Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battleroyale játékok erre a...

Battleroyale játékok erre a pc re: CPU 2.8 gh GPU 256 mb Ram 4 gb?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha javasolhatom 1x8gb vegyél. Az a legjobb a te esetedben. Vga-val kapcsolatban pedig minimum 1 gddr5-ős 128bit-es 1gb-ost minimumnak. Ez alá ne adj, ez a minimum a játékoknak. Sajnos most a Korona miatt a vga árak a csillagászati összegeket verik szóval azzal lehet még várnod kellene, de ddr3 ramot simán kapsz használtban. Újba nem hiszem, mivel én is nemrég váltottam és mondták nekem is hogy már a ddr3 kifutott téma. Ddr4-es ram jobb lenne, de akkor az alaplap és a procit is cserélni kéne, akkor meg már majdnem jobban megérné 1 vadonatúj gép...
2021. aug. 18. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen kaliberű régi lapok (amibe ez a proci való) általában 2 ram slottal rendelkeznek és max 8GB vagy 16GB ramot kezelnek le, tehát lehet csak maximum 4GB-os modul/ram hely amivel egyáltalán elindul a gép.

Pontos alaplap névvel utána lehet nézni, a maximum ram méretét (GB) elosztod a memória helyek számával és megtudod max mekkora RAM-ot kezel le.

2021. aug. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!