Szép napot. Én játszom a Worlf of Warcraftban (szinte minden karakterrel)a 9. szintnél van olyan küldetés mikor Ogrénak változunk.Érdekelne mit kell tenni mert nem értem?
Figyelt kérdés
Én nem beszélek idegen nyelvet2021. aug. 18. 14:28
2/6 anonim válasza:
"Én nem beszélek idegen nyelvet"
Akkor mi a csodának játszol olyan játékkal ami nem a te nyelveden van?
3/6 A kérdező kommentje:
Nos talán azért mert érdekel a játék,és raktam rá magyarositást csak nem müködik.
2021. aug. 20. 07:18
4/6 anonim válasza:
"raktam rá magyarositást"
Először is az magyarítás és nem magyarosítás... Nyelvtan 1-es.
Másodszor megnézem hogy 1 mmorpg-re TE aki még angolt se beszéled hogy raksz magyarítást mikor NINCS és soha NEM IS LESZ hozzá magyar nyelv... xDD
5/6 anonim válasza:
Szerintem kellemesebb élmény lenne az élet, ha nem azt néznénk, hogy hogyan gúnyoljuk ki a másikat a vélt vagy valós hiányosságaiért.
Ha megírod a küldetés nevét én szívesen segítek.
6/6 anonim válasza:
Bármelyik küldetésnél megakadsz, beirod youtubera a küldetés nevét, és fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!