Milyen mobok láthatnak ha stealth-ben vagy?
Level 48-as druid kari a tigrissel szaladgálok,be van kapcsolva stealth és a level 45ös murdoc meg tud ötni meg a sentry brute is.
Én eddig azt hittem csak a boss meg a nagyobb szintű "immunis" erre. Milyen léyneg látnak még akkor is ha stealth-ben vagyok?
Először is tisztázzuk, minden karakternek van esélye látni téged stealth-ben, csak a %-os arány változik. Ez lehet 0 vagy 100% is.
1. Nagyobb szintű. Ha valaki már 10 szinttel nagyobb nálad, simán lát egy wari charge távolságából.
2. hogy néz, ha szemből megy rád nagyobb eséllyel fog meglátni, míg ha a háta mögött vagy kisebb a lebukásod esélye. Minél közelebb mész, annál nagyobb a lebukásod esélye és moboknál elég egy felvillanás hogy rádaggrozzon, nem játékos, hogy elmélkedik egyet mire megtalálja a skill gombot vagy rád kattintson.
3. perception (észlelés) szint, van rá külön poti is, ami növeli az esélyét hogy meglássanak
4. skill, pl hunter flare skillje, vagy olyan pet, ami érzékeli a stealthet, de warlocknak is van olyan petje, ami növeli a perception-t.
5. faj, pl night elfek előbb észre vesznek faji passzív miatt.
Mivel simán mobokról van szó, valószínűleg nem hátulról mész vagy túl közel mész és észlel. Van invisibility poti, de ez nem egyenértékű a stealth-tel, itt nem látnak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!