Jó PC-s játékok?
Figyelt kérdés
Most nagyon ráfüggtem a Witcher 3 ra, és majd ha kijatszom szeretnék valami hasonloán jó játékkal játszani. Én a red dead redemption 2-őt néztem, de az már 3 éves játék, de még mindíg 10ezer forint a legolcsóbb helyen is, ami azért elég sok. (szerintem) Éppen ezért néztem a red dead online-t de arról sokat nem tudok. Írnátok jó játékokat, lehetőleg valami rpg-t, vagy red dead online véleményt?2021. aug. 13. 20:40
1/13 anonim 

válasza:

A GTA 5 már 8 éves játék, és még mindig 10 ezerbe kerül (fel van turbózva mikrotranzakciós elemekkel, hogy tartsa az árát). Azért, mert iszonyat hype-olt. A RDR2-t pedig szintén a Rockstar fejlesztette és adta ki. Ha még mindig drága, azt jelenti hogy olyan minőségű és tartalmú a játék, hogy még mindig rengetegen megveszik, emaitt tartja az árát. Ez pedig valamit mégis csak jelent. Viszont a játék nem RPG.
2/13 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy az nem rpg, de tetszik a red dead. A gta 5 is megvan egy pár éve, abba is több száz órát beletoltam, csak már meguntam.
2021. aug. 13. 21:06
3/13 anonim 

válasza:

Baldur's Gate 3
Divinity: Original Sin 2
Wasteland 2
Dragon Age: Origins
Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - Sith Lords
Mass Effect
Planescape Torment
4/13 anonim 

válasza:

The Witcher 1 és 2, ha esetleg kimaradtak volna. A legtöbben csak a 3-mal játszanak és ez egy hatalmas hiba, mert a trilógia leggyengébb darabja.
Dragon age szériát ajánlanám még nagyon.
Ha sci-fi is lehet akkor a Deus ex sorozatra is nézz rá, az első része az egyik legjobb játék, ami valaha készült. Utána az Invisible war-t kihagyhatod utána jöhet a Human revolution és a Mankind divided. Bár utóbbi kicsit gyengébb.
5/13 A kérdező kommentje:
A dragon age-ből melyik játék az, ami szerintetek a legjobb?
2021. aug. 14. 08:24
6/13 anonim 

válasza:

Dragon Ageből az Inquisition a legmodernebb és legtöbb tartalmat adó. A régi részek nem öregedtek túl jól. Még a második része talán, de az nem annyira mély.
7/13 anonim 

válasza:

Egyértelműen az első része a legjobb, van hozzá egy kiegészítő is. A kettes már nagyon konzolos lett, a harc nagyon egyszerű lett benne, de jó története van. Az Inquisition talán a legrosszabb.
8/13 anonim 

válasza:

7-es te játszottál is az Inquisitionnal?
Szerintem minden téren a Dragon Age franchise kiteljesedése és a legjobb rész.
9/13 anonim 

válasza:

Persze, hogy játszottam. Imádom a Dragon age játékokat, de a hármas sajnos a széria leggyengébb darabja, legalábbis a számomra. De még így is jó.
10/13 anonim 

válasza:

Csatlakozom #7-hez. Az Origins magasan a széria legjobbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!