Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-ban miért ekkora az...

WoW-ban miért ekkora az elvárás a repüléshez?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdtem csak a játékot de nem igazán vágom ezt a részét. Miért kell ahhoz ilyen magas szintű repu,hogy tudjak repülni(BFA zónák)? :S

Sosem játszottam még a játékkal előtte.

Azok a játékosok akik a repukat kimaxolták azt hogyan csinálták?

2021. aug. 13. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Amíg az volt az aktuális kiegészítő, nem volt benne semmi bonyolult, idővel szinte biztos megszerezted miközben haladtál a játékkal. Így mostmár szívás, hogy a már kis szintű területekre rengeteget vissza kell járni repuzni emiatt.
2021. aug. 13. 17:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen ez a gondom nekem is. Level 50-en után már csesztet,hogy vár SL de azt a level 50-et kb 2 zóna után megkapnák ha minden questet megcsinálok. De ugye akkor meg nem tudom megcsinálni a szintlimithez kötött dungeonokat.

Új játékos szemszögéből nézve ez így elég butaság.

2021. aug. 13. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
az nem fog változni. Blizzard mindíg is lusta volt ha vége lett egy contentnek nem foglalkoznak vele akár mennyire is elbaszódik az
2021. aug. 13. 19:39
 4/9 A kérdező kommentje:
A játékosok nem is panaszkodnak emiatt? Vagy a régi réteg kikopott az újak meg nem ismerik annyira a wow-ot?
2021. aug. 13. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
nincsenek új játékosok,extrém ritka ha valaki pár éve játszik csak, a régiek meg leszarják
2021. aug. 13. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

:/

Ha esetleg nem a bfa területén akarom a karaktert level 50-ig felhúzni,a többi kiegészítőben(chromie time) elég a szintet elérnem ls már repülhetek is?

2021. aug. 13. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. A WoD és Legion kiegészítőkön most szüntették meg, hogy Pathfinder achihoz kössék a repülést. BfA-nál alighanem a következő kieggel törlik majd el.
2021. aug. 13. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Az új kieg 2022 második felében jöhet ki?
2021. aug. 13. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt majd a blizzconon bejelentik de leállt az egész fejlesztői osztály
2021. aug. 14. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!