Mi történt a Genshin Impacttel?
Figyelt kérdés
Kb egy hete játszom vele, eddig semmi baj nem volt de tegnap óta vagy nem enged belépni a játékba mert elvileg nincs netem (de van, minden más működik csak a genshin nem), vagy ha végre beenged akkor több mint 800-as pingem van és fél év mire fel enged venni valamit a játékban. Ez miért van? Más nem vette ezt észre? Nem tudom mit csináljak, már újraindítottam sokszor a gépet és elfelejtettem a wifi hálózatot aztán újra csatlakoztam, nem változott semmi. És ez csak tegnap óta van, ezelőtt semmi ilyen nem volt, 30-as pinggel ment a játék. Nem váltottam szervert, eu-n vagyok még mindig. Ha nem muszáj nem telepíteném újra a játékot, mert kb egy fél nap volt letölteni, szóval ha tudtok valami megoldást akkor nagyon megköszönném.2021. aug. 12. 13:28
1/4 anonim válasza:
Használj kábelt wifi helyett. Ha ez nem oldja meg, csinálj egy traceroutet a játék szerverére. Ha a szerveren ugrik meg a ping, a játék ügyfélszolgálata az illetékes. Ha valahol útközben, akkor a netszolgáltatód. Ha már a routeredben magas, akkor azt kell cserélned, vagy kiiktatnod, ha lehetséges (közvetlen a modemre csatlakozz kábellel).
2/4 anonim válasza:
Tegnap délután egy barátnőmnél voltam, együtt akartunk játszani, és nekünk is ugyanez volt, illetve pont most láttam instán más ismerősömnél is, hogy problémája van vele, szóval szerintem elképzelhető, hogy nem a játékosoknál lesz a probléma. Ettől függetlenül érdemes megcsinálnod, amit az első is írt, csak most tényleg úgy tűnik, mintha több embert is érintene a dolog.
3/4 anonim válasza:
Nálam is (csak tegnap) volt ez a probléma
Meg pár ismerősnél is
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként azóta ráfrissítettem a játékra Epic Gamesről és teljesen megjavult, csak azért nem próbáltam előtte mert azt hittem hogy magától frissíti a launcher. Ha valakinek nem jó még és EG-ről van meg a játék akkor ezt megpróbálhatjátok, köszi a válaszokat amúgy
2021. aug. 12. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!