Hogy működik a játék előre rendelés?
Általában ugyanazon az áron lehet beszerezni előrendeléssel, mint megjelenéskor. Ritka, ha adnak akciót az előrendelőknek. Van olyan játék, amihez jár valami előrendelői extra, ez lehet játékon belül beváltható dolog, de akár kézzel fogható tárgyi ajándék is. Ez áruháztól függ, hogy mi lehet, ahol épp megrendeled. Ahogy néztem a Farming Simulator 22-höz a legtöbb bolt ajándék DLC-t (letölthető tartalmat) ad, ami tartalmaz plusz járművet és eszközöket a játékban. Ennek az aktiváló kódja általában vagy a játék dobozában található egy kis papíron, vagy magára a vásárlás blokkjára nyomtatják. Dobozos játék előrendelésénél a megjelenés napján szállítják ki a játékot, vagy ha boltba kérted személyes átvétellel akkor megjelenés napján mehetsz érte.
Ugyan ez most téged nem érint, de online áruházban való előrendelésnél, ahol rögtön adott felhasználói fiókra veszed a játékot (tehát nem dobozos kiadás), ott szokott lenni olyan, hogy a megjelenés előtt már előre letölthető, hogy a megjelenés napján amint aktiválják, már lehessen játszani vele.
Annyit tennék hozzá, hogy ha az Xbox Storeban rendelsz elő játékot akkor ott elő szokott fordulni, hogy 10-20% kedvezményt adnak (én már jópár játékot vettem így), de ennél az adott játéknál nem látom, hogy lenne ilyen.
A digitálisan előrendelt játék általában először csak egy 100MBos ikont tölt le és amikor feltöltik a teljes játékot (ami 1-2 héttel a megjelenés előtt szokott történni) akkor automatikusan frissül arra (ha az automatikus frissítés be van kapcsolva). Amíg hivatalosan meg nem jelenik addig persze nem tudod elindítani ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!