Valaki megbirta-bírja csinálni úgy a gta 3 ban a mentős küldetéseket,hogy lőnek rá?a joey és az el burro küldetések után kezdtem neki...?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 21:50
1/2 anonim válasza:
Hasznald a speedrunnerek által alkalmazott trükköt. Váltogasd a kameradnézetet, így megváltozik a forgalom és az emberek az utcán, eltüntetheted a lövöldözőket is.
2/2 Önjelölt igazságosztó válasza:
Ezeket a mellékküldetésseket érdemes az elején megcsinálni amikor még nem lőnek rád. Kb. abban a szakaszban amikor még a Luigi féle küldetéseket csinálod. Vannak adott küldetések amiknek a következményeként közellenség leszel egy adott területen, ésszerű mindent megcsinálni azelőtt hogy felvennél egy ilyen küldetést.
De a kamera váltogatás amit az előző válaszoló javasolt is egy logikus lépés, mert a balf*szkodó autósok, gyalogosok javarészét is eltünteted vele és gyorsabban tudsz menni. Bár én ezt nemigazán használtam mert az irányítás bonyolultabbnak találom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!