Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki segíteni hogy miért...

Valaki segíteni hogy miért lagol az NFS Most Wanted?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy leszedtem az NFS Most Wanted-et és valamiért nagyon lagol ami nagyon idegesítő mivel így alig tudom irányítani az autót és nem tudom hogyan tudnék tenni ellene hogy ne lagoljon mert a carbon az simán meg a laptopomon minden gond nélkül A hasznos infokat előre is köszi

2021. aug. 8. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

LAGGOL? Offline játék hogy a csodába laggol fiam? xDDD Talán inkább fps drop-ol... Tanuljátok már meg a különbséget. LAGG a net alapú "akadásoknál" van...

Illetve olcsó húsnak bizony híg a leve. ;) :)

2021. aug. 8. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi de nem kioktatást kéretem hanem segítséget és ezzel pont nem segítettél semmit a problémám megoldásában :)
2021. aug. 8. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Hát mást ne várj. Lopott játék esetében örülj ha egyáltalán mükődik, és nem rakja tele a géped virussal/malware-el vagy valami bányász szutyokkal... :)

Vagy megveszed és jó lesz, vagy nem és akkor játszol fps drop-al. LOPOTT termékre nincs garancia. ;)

2021. aug. 8. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
MOndjuk egy konfigot nem ártana írni, hogy min akarod futtatni.
2021. aug. 9. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Már megbocsáss de az NFS Carbon egy 2006-os játék, a Most Wanted meg 2012-es és kb 2x több erőforrás kell neki, mint a Carbonnak.

Jó lenne tudni annak a notebooknak a pontos nevét, bár gyanítom maga a gép lehet öreg és nem tudja akadás mentesen futtatni.

2021. aug. 9. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 Botos Jeti

2db Most Wanted rész van. Azt nem írta hogy melyikről van szó. A 2005-ős az eredeti. A 2012-es csak 1 selejt...

2021. aug. 9. 09:49
 7/8 A kérdező kommentje:
A 2005-ős van van meg
2021. aug. 9. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

Jah, hogy az első van meg. Akkor valami a crack hiba is lehet, próbálj crack fixet keresni vagy másik csapat crackjét leszedni és azzal aktiválni.

Nekem pl Dead Space 2 volt ilyen régen törtnél, hibás volt a crack és fixen kifagyott 1 ponton a játék.

2021. aug. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!