Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a Matchbox mennyit...

Szerintetek a Matchbox mennyit fog érni 5-7 év mulva?

Figyelt kérdés
Van egy eleg jó Matchbox gyüjteményem elég jó állapotúak a doboza is megvan es mind 1980 év alatt van most olyan 400/500ezret érhet szerintetek mennyit fog érni 5-7 év mulva?

2021. aug. 8. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:

:ooo

nálunk meg a matchbox be van szórva egy nagy műanyag bödönbe

2021. aug. 9. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem lehet előre megjósolni. Megfigyelésem szerint 20-30 év után kezd el valami egyre értékesebbé válni, főleg ha már nem gyártják, ráadásul az eredeti dobozok és katalógusok, papírok is növelik az értékét. A bontatlan állapot főleg.

Viszont van egy tényező ami kiszámíthatatlanabbá teszi, habár jó irányba. Mégpedig a divat és bizonyos trendek. Van úgy hogy hirtelen elkezdenek felkapni valamit az emberek, és vírusként terjed. És ez nagyon megdobja az árakat! Én jelenleg a 90-es évekbeli retro konzoloknál látom ezt, és a régi jó öreg crt tvknél. Nyugaton és az usában hatalmas pénzeket megadnak most ezekért.

Szóval benne van a pakliban az is hogy pl matchboxra is kitör valami nosztalgia láz a jövőben, ami azonnal megdobná a szép lassan alapból is egyre fentebb kúszó értékét.

Összegezve, ha nem vagy pénz szűkében és helyed is van tárolni, én a helyedben még őrizgetném őket.

2023. febr. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!