Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok jó online játékokat...

Tudnátok jó online játékokat írni?

Figyelt kérdés

Eddig wowoztam, de hát.. Már nem ugyan az mint volt, kb 15 évem van benne és "kicsit" ki is égtem belőle, meg amit a blizz csinált vele.. borzasztó. Classic TBC-vel próbálkoztam, de az mostanra már több mint agyonrágott csont, aki akart már játszott tbc-t éveken át tört szerókon.

Sokat loloztam, azt több billentyűzetem és az idegrendszerem fizette meg, hááát mondjuk ki, talán a világ legtoxikusabb játéka.

A battle royale játékokat nem igazán szeretem, próbáltam sokszor, de kicsit demotivál hogy egész meccs alatt azért farmolok cuccokat, hogy az a szerencsétlen aki egy kempelésből kinyír megkapjon mindent amit addig gyűjtögettem :D valamint....

Nem igazán szeretem a lövöldözős játékokat sem. Mert hát célozni nem igazán tudok :D És így nem túl nagy élmény. Tehát ilyen pubg, counter strike, overwatch jellegű dolgoktól nagyon távol állok.

Tudnátok tehát ajánlani valami jó online játékot a fentieket is figyelembe véve?

#online,
2021. aug. 6. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Smite nagyon jó, próbáld ki.
2021. aug. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!