Tudnátok jó online játékokat írni?
Eddig wowoztam, de hát.. Már nem ugyan az mint volt, kb 15 évem van benne és "kicsit" ki is égtem belőle, meg amit a blizz csinált vele.. borzasztó. Classic TBC-vel próbálkoztam, de az mostanra már több mint agyonrágott csont, aki akart már játszott tbc-t éveken át tört szerókon.
Sokat loloztam, azt több billentyűzetem és az idegrendszerem fizette meg, hááát mondjuk ki, talán a világ legtoxikusabb játéka.
A battle royale játékokat nem igazán szeretem, próbáltam sokszor, de kicsit demotivál hogy egész meccs alatt azért farmolok cuccokat, hogy az a szerencsétlen aki egy kempelésből kinyír megkapjon mindent amit addig gyűjtögettem :D valamint....
Nem igazán szeretem a lövöldözős játékokat sem. Mert hát célozni nem igazán tudok :D És így nem túl nagy élmény. Tehát ilyen pubg, counter strike, overwatch jellegű dolgoktól nagyon távol állok.
Tudnátok tehát ajánlani valami jó online játékot a fentieket is figyelembe véve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!