Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mad max-ben miért akad vagy...

Riki11 kérdése:

Mad max-ben miért akad vagy szaggat a hangzás?

Figyelt kérdés
Ha pl:elfoglalok egy bázist, és jönnek emberek hegesztenek, vágnak stb. olyankor akad szaggat a hang. Vagy pl ha futok a homokon akkor hangok kimaradnak. Lehet ezt valahogyan javítani?
2021. aug. 5. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Csinálj 1 fájl ellenőrzést a Steam-el. Az általában segíteni szokott.
2021. aug. 5. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem eredeti
2021. aug. 5. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor örüljél neki hogy egyáltalán megy a játék. Ez a lopott játékok ára, vagy megy, vagy nem.
2021. aug. 5. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Így jártál apa. Ha nem veszed meg, ne várj minőségbiztosítást.
2021. aug. 5. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
hehe lassan már kérdést lehet feltenni mert azért is fizetni kell! nem mindenkinek fussa arra hogy játékot vegyen!
2021. aug. 5. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy csak legitimen lehet játszani, és pusztuljék mindenki aki nem veszi meg. De ha nem fizetsz érte, akkor ne panaszkodj, ha szar. Én is voltam fiatalabb, csóró, én is húztam le virágboltból játékokat, de nem panaszkodtam, ha egy béna crackelés miatt hibás volt a játék, vagy nem voltak elérhetőek hozzá jívtások, frissítések. Ez az ára annak, hogy ingyen játszol olyasmivel, amiért amúgy fizetni kéne, nem lesz minden csilivili és csúcsszuper.
2021. aug. 5. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Ámen, ahogy mondod. én is(#1 és #3 válaszoló) csak arra akartam kilyukadni hogyha már 1x nem fizetsz azért amin emberek éveket dolgoztak, akkor ne neked álljon feljebb ha 1 kitudja hogyan feltört verzióban, kitudja milyen hibát találsz. NEM azt mondom hogy mindent vegyél meg eredetiben, de ha már nem veszed meg, akkor jogod sincs reklamálni a "kapott" termékért.
2021. aug. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!