Miért laggol a játék ps5-ön???
Figyelt kérdés
Tegnap vettem a playstation 5 játékkonzolt. Mivel még nem vettem ps+-t letöltöttem a fortniteot mivel ahhoz nem kell. Le is töltötte egy óra alatt és hihetetlen gyors meg minden, viszont amikor el kezdtem játszani néha belaggolt. És aztán elég sokszor amitől szinte játszani lehet. Speed testel lemértem az internetet 25-28mgbs a letöltés és 15 a ping tudtom szerint ez jó. Akkor mi lehet a baj? Eléggé aggaszt hogy a többi játék is laggolni fog :(.2021. aug. 4. 01:27
1/3 anonim 

válasza:

szerver lesz a ludas szerintem
még ps4-n is teljesen jól fut a Fortnite
egyébként meg érdemes redditen utána olvasni, mert lehet hogy nem is ez a baja
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy értve? Bocsi de én még nem értek ezekhez 😅. Minek nézzek utána és hogy értve a szerver? Újra kell tölteni a játékot?
2021. aug. 4. 23:49
3/3 anonim 

válasza:

dehogy, nem kell
de biztos hogy nem te vagy az egyetlen akinek lagol, érdemes rákeresni a többiek mit írnak erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!