Segitseg kérdése:
Vélemény az új Honfoglalóról?
Figyelt kérdés
Nekem nincs bele különösebb bajom, de sajnálom, hogy kevés a játékos a frissítések miatt, néha csak botokkal játszok:(2021. aug. 2. 22:39
1/7 anonim válasza:
Ha beírod a gyk keresőjébe, kb. 500 választ találsz arra, hogy mennyire sz**.
2/7 anonim válasza:
Tönkrevágták szépen. Mondjuk én még az őskorban szerettem a elgjobban mikor nem volt semmi sallang, se bázis se semmi, csak amga a játék.
3/7 anonim válasza:
Egy kalap szar.
A tudás semmit nem jelent.
Csak hogy mennyi szart vásárolsz össze.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz a Honfoglaló, de ha valami újra vágysz, próbáld ki a Kvízlabirintust is: [link]
5/7 anonim válasza:
Xar, a kvizlabirintus sokkal jobb. A honfoglaló sokak számára kimúlt....
6/7 Holnap13 válasza:
Szerintem igenis jó lett. Ha egy kicsit magasabb szintre jutsz, nem mindig csak botokkal dob össze.
7/7 anonim válasza:
5 ös vagyok, kinek igy kinek úgy.... sokaknak más volt a régi klasszikussal az élmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!